Nieuwjaarsreceptie

Zaterdag 2 januari 2016

Hans: Gelukkig Nieuwjaar. Het is vandaag een gezellige drukke bijeenkomst. Als we terugkijken naar 2015 dan hebben we ook mooie bijeenkomsten gehad. Alles is goed verlopen. We hopen dat het dit jaar weer zo’n goed jaar zal worden.

Ik wil vandaag aan jullie één bijzonder persoon voorstellen. Vandaag is zij hier voor de eerste keer. Zij is doof en slechtziend. Haar naam is Liza van der Mark. Zij heeft psychologie gestudeerd aan de Gallaudet universiteit in Amerika en is Cum Laude geslaagd.

Michel: ik ben zelf ook voor het eerst aanwezig hier. Hans: Een applaus voor jou Michel Tielbeke. Michel is voorzitter van de Witte Stokken uit Nijmegen.

Om 12 uur heffen we het glas. De beste wensen voor allemaal. Proost. Het vuurwerk mag nu afgestoken worden.

Ton: Jullie hebben een HKS kerstkaart ontvangen. Frans Punselie was blij hij kon hem voelen dat er 2016 op gedrukt stond. Wij zijn blij dat de kaart ook geschikt is voor doofblinden. Emine vond het heel leuk dat die zo groot was.

Ton: we beginnen met de quiz. Als het goed is hebben jullie groepjes gevormd. Ik hoop dat de groepjes verdeeld zijn, dat er niet te veel mensen in één groep zitten. Ik ben heel benieuwd naar de groep van Lisa, hoe dat zal gaan met de communicatie en hoe jullie gaan over leggen met elkaar. De vragen zijn multiple choice, a, b of c. Ik wens iedereen heel veel succes. Laat die hersens maar hard werken.

Na de quiz en de pauze komt Ton met de uitslagen. Ik heb alles nagekeken en gecontroleerd. Nou jullie hebben het heel goed gedaan hoor. Petje af. Ik wil graag eerst de antwoorden geven. Dan maak ik de winnaars bekend.

Derde plaats: 19 vragen goed, dit is de groep van Hans, Bep, Cora, Mieke.

Tweede plaats: 20 vragen goed, dit is de groep van Wim, Lisa, Michel, Levent en Arjan.

De eerste plaats met 21 punten goed, dat betekent nul fout! Extra applaus hoor dat is de groep van Frans, Anja, Annet, Annemarie, Henriëtte en Peter. 21 vragen goed. Dat betekent 6 flessen wijn.

Hans: Vonden jullie het een leuke quiz?  Allen: ja, ja, ja. Hartstikke goed. Hans: dank aan jou, Ton.

Ik zal nu vast de dag afsluiten. Tot ziens op 13 februari HKS Carnaval.

© Helen Keller Stichting 2018
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy