Workshop Salsa dansen

Zaterdag 14 november 2015

Vandaag, strakjes, vanmiddag, dan gaan we weer dansen met z’n allen. Ik wilde jullie op de hoogte brengen van een tegenvaller. Sinterklaas komt vandaag niet. Hij is vandaag naar Meppel.

Maar voor het dansen wil ik even zeggen, als jullie meedoen dan krijg je een extra consumptiebon. Want van dansen krijg je veel dorst.

Welkom allemaal. Wij gaan beginnen met de workshop. Even voorstellen. De dansleraar is Eugenio en Francoise is de dansassistente en ik ben Annemarie de initiatiefneemster.

Eugenio: Iedereen mag hierheen komen en gaan met z’n allen deze kant op kijken dan kunnen jullie gelijk lezen wat er staat. We beginnen met de voeten naast elkaar. Dan gaan we twee keer drie stappen maken. Dan voeten naast elkaar. Met onze linkervoet naar voren en de rechter blijft op z’n plaats. Dat is één. Dan terug op de rechtervoet. 1, 2, 3. We gaan met z’n allen. Linkervoet stap naar voren.

We hebben nog vele dansoefeningen gedaan en heerlijk lang gedanst vandaag en moeten nu echt stoppen. Het is genoeg geweest voor vandaag. We willen Annemarie, Eugenio en Francoise bedanken voor hun komst.

Dan gaan we nu over naar de trekking van de lotto. Angelique Boer, nummer 13. Zij riep hard: ‘wat ben ik een geluksvogel!’

Hans: goede reis naar huis en tot ziens op 12 december.

© Helen Keller Stichting 2017
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.