Zomerfeest

Zaterdag 11 juni 2016

Welkom bij HKS. Hans vraagt: de vorige maand hebben wij onze dagtocht naar het  Kermismuseum gehad. Vonden jullie het een leuk programma? Iedereen: Heel erg leuk! Op de tafels werd getrommeld!

Het is vandaag regenachtig. Helaas kunnen wij niet naar buiten voor de zomerspelen. Hopelijk gaat het vanmiddag beter weer worden dan komt er ook een draaiorgel en kunnen we allemaal gaan dansen.

Dan maar even het programma aanpassen voor vandaag. We kunnen binnen spellen zoals sjoelen en Mens Erger Je Niet en SkipPo. De vrijwilligers zullen alle spellen uit de kast halen.

Ton: Het bestuur heeft vandaag 14 vrijwilligers van Swedoro uitgenodigd. ik wil de kapitein, Remy van den Boezem, van Swedoro vragen om op het podium te komen.

Van te voren hebben we al verteld, dat er vandaag een aantal vrijwilligers van Swedoro bij zijn. Zij hebben gezamenlijk de verlichting gemaakt die vandaag brandt. Ik zie nog een aantal dingen die nog niet helemaal klaar zijn.

Een aantal mensen kwam naar Hans toe en zei dat het scherm niet goed te lezen is. Goed dat jullie zelf dat initiatief nemen, dan kunnen wij dat bespreken met Remy. Ik hoop dat jullie contact kunnen maken met de mensen van Swedoro. Zodat de mensen van Swedoro ook weten waarom jullie dit nodig hebben.

Vandaag is er een wereld barbecue. Het uitgebreide menu ligt op A1 formaat op de biljarttafel. Als je ergens niet van houdt, er zijn genoeg andere lekkere dingen. Nou ik hoop dat jullie alles goed hebben gevolgd, en een hartelijk applaus voor Swedoro. En voor straks eet smakelijk.

Robert: de heren van de Mariet Catering zijn druk bezig, zodra alles klaar staat, komt Jaap naar het podium toe en wordt het buffet geopend. Je kan ook gras eten dat schijnt ook erg gezond te zijn!

Het eten was zo verrukkelijk. Geen Hollandse BBQ maar een wereld BBQ zoals Indonesisch eendenborst, Spaanse gamba, Italiaanse burgers, Noorse zalm. Alles supergoed klaargemaakt.

Gelukkig scheen de zon volop en iedereen kon buiten eten met op de achtergrond goeie ouwerwetse muziek van het draaiorgel ‘Willem Parel’.

© Helen Keller Stichting 2018
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy