Carnaval

Zaterdag 10 februari 2018

Hans: hartelijk welkom. Zoals jullie al weten, heb ik vorige maand in januari een mededeling gedaan. Ik heb jullie verteld over Ton. Dat hij per 1 mei zou stoppen als voorzitter. Maar dit is gewijzigd. Hij is per 25 januari al gestopt! Dus hij is geen voorzitter meer. En ook geen vrijwilliger voor HKS. Maar hij blijft wel gewoon komen.

Mededelingen
Wij zijn als bestuur hard op zoek naar een nieuwe voorzitter. Afgelopen 1 februari is het bestuur bij elkaar gekomen en heeft goedkeuring gegeven dat Harry voorlopig interim-voorzitter wordt. Harry is wel bij jullie bekend hè? Hij werkt al zo lang ik me kan herinneren voor HKS en SWeDoRo. Harry, kan je even hier komen staan? Voor de mensen die hem nog niet kennen: vandaag is hij verkleed als dokter Harry om precies te zijn. Dus als er iets is, kunnen jullie bij hem terecht.

Harry: ik ben voorlopig voorzitter. Totdat er een nieuwe kandidaat is gevonden. Als er een nieuwe kandidaat is, treed ik weer terug. Mijn naamgebaar is (h naar beneden). Sommige mensen zeggen: Harry heeft soms goede ideeën.
Bert: fijn voor iedereen dat je voorlopig voorzitter wilt zijn.

Harry: wij willen het levenswerk van Ton voortzetten. Daarom nu deze tijdelijke oplossing. Dank je wel!
Namens het bestuur willen wij met z’n allen Ton heel hartelijk bedanken dat hij 27 jaar voorzitter is geweest van HKS. Heel hartelijk dank voor al het werk dat je al die jaren hebt gedaan. Respect en Petje af.

Mededelingen namens Olga, beheerder van SWeDoRo.
1. Herhaling: Op de parkeerplaats naast SWeDoRo mag niet meer geparkeerd worden! Op straat kan overal gratis geparkeerd worden.
2. Bij de ingang is een nieuwe voordeur geplaatst.
3. Bij de bar zijn bakjes opgehangen, waar zakjes chips en chocolade in zitten. Staat wat netter.
4. Misschien hebben jullie het al opgemerkt: er zijn nieuwe zonneschermen aan de binnenkant geplaatst, zodat wij het scherm goed kunnen lezen. Deze schermen zijn door HKS aangeboden voor SWeDoRo.
5. Bij de bar hangt een nieuwe klok. Deze klok heeft een neutrale kleur. Vraag: in welke kleur of kleuren willen jullie dat deze geverfd wordt? Ik zie dat de meerderheid zwart met witte nummers en wijzers wil. Harry zal het doorgeven.

Vandaag zoals wel bekend is het carnaval. Leuk om te zien dat veel mensen al verkleed zijn en dat ons huisorkest ‘Exobeat’ weer aanwezig is. Volgende bijeenkomst op 10 maart is een lezing over de begeleidersvoorziening. 14 april is de dagtocht. Maar helaas, de bus is al helemaal vol! Op de bijeenkomst van 12 mei zal Paula iets doen met creativiteit.

Dan laat ik het nu weer over aan Exobeat. Jullie mogen wat mij betreft lekker gaan beginnen met jullie fijne muziek. En wie zich wil verkleden kan dat in de andere zaal doen. Heel veel plezier vanmiddag.
De prinses en prins hebben gekeken wie zich het mooiste hadden verkleed. Ja die krijgen een prijs.
Even kijken, de 2e  prijs is voor Angelique de Boer. Zij is verkleed als het luipaard. De prijs wordt overhandigd en de prinses krijgt een knuffel van het luipaard.

Nu de 1e  prijs. Deze is ook gewonnen door een prachtig geklede vrouw. Ria Pots. Wat ziet ze er mooi uit. Ze heeft een mooie pruik, een mooi hoedje op en klein parasolletje bij zich.

De prijs voor een niet doofblinde is voor Nel Koppendraijer. Gekleed als politieagent liep ze de hele middag bekeuringen uit te delen. Lief hoor. Van harte gefeliciteerd alle drie. Alaaf! Alaaf! Alaaf!

Hans: het carnaval was superleuk. Het zit er bijna op. We hebben erg genoten en gaan nog even verder genieten van de mooie muziek van ‘Exobeat’. Dank jullie wel, heren.

Wel thuis en een goede reis. Tot ziens op 10 maart allemaal.

© Helen Keller Stichting 2018
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy