HKS zomerfeest

Zaterdag 10 juni 2017

Hans: goede middag en hartelijk welkom bij het Helen Keller Zomerfeest. Ik zie dat er veel mensen zijn gekomen vandaag. Helaas hebben we 2 zieken die niet aanwezig kunnen zijn. Dat zijn Emine en Gerrit kat.

Ik heb iets bijzonders. We hebben 2 vrijwilligers, Roeland en Ria, die zijn bijna 40 jaar getrouwd. En ook hebben we vanmiddag 2 speciale mensen uitgenodigd. Namelijk Ilona de zus van Frans Punselie met haar man. Zij komen vanmiddag ook.

Vanmiddag komt ook Patrick Australisch muziek spelen. Met trommel en digeridoo. Straks geeft Patrick een workshop Djembe ‘trommel’. Er staan wel 10 verschillende djembés en grote trommels buiten. Ga nu lekker naar buiten om naar de muziek te luisteren. Tijdens de workshop ontdekten we een paar doofblinden die heel goed kunnen spelen.

Om half 3 begon het lekker te ruiken collega’s van Jaap waren druk bezig met de BBQ. Nieuw is dat er meer vegetarisch eten voor de  BBQ is. Er was van alles wat o.a. Italiaanse zalmfilet, Thaise gemengde saté van kipfilet en lendenbiefstuk, Spaanse gamba’s, Texelse lamskotelet, vegetarische hamburgers, saté en vis, Italiaanse ijs, Hollandse slagroom, Franse chocolademousse, Surinaamse fruitcocktail, Turkse yoghurtmousse.
We hebben erg genoten van het fantastisch HKS zomerfeest. Het was supermooi weer geen felle zon en toch 25 graden.
De vakantietijd kan beginnen.

© Helen Keller Stichting 2018
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy