Lezing over Flare

Zaterdag 11 november 2017

Hans: Goede middag en hartelijk welkom weer. We hebben vandaag 3 speciale gasten. Misschien kennen jullie ze wel. Lisa van de Mark heeft twee Vlaamse mannen meegenomen. Bert van Sompele en Thomas de Conninck. En we hebben nog een andere speciale gast, zijn naam is Edwin de Kuiper met zijn vrouw. Edwin is gekomen om ons meer te vertellen over de slimme stekker.
Voor de kerstbijeenkomst in december kunnen jullie je niet meer opgeven. Het is volgeboekt.

Achter in de zaal is weer een broodjeskraam gemaakt. Jullie kunnen voor 1 euro kopje pompoenensoep of belegde broodjes gezond kopen. Iemand riep wat een overheerlijke pompoenensoep.
Ton: dank je wel, ik zal het doorgeven aan kokkin Paula. Nu gaan we beginnen.  Edwin, die is net zo groot als ik en een breed gebouwde man. Hij is 100 kilo schat ik zo in! Maar waarom vertel ik dit even, hij is iets kalend. Hij geeft een goede stevige hand. En nu wil ik zeggen aan Edwin welkom hier. Als je wilt beginnen met de lezing heel graag. Succes.

Edwin: goedemiddag wie heeft wel eens gewerkt met huishoudelijke apparatuur? Denk aan een magnetron of waterkoker? Wie mist het signaal? Als een magnetron klaar is? Het is lastig als je dat signaal niet hoort. Dat is de reden waarom we de Flare hebben bedacht. En de Flare, dat is een slimme stekker, en een satelliet. De satelliet zet je op tafel neer en die communiceert met de stekker. En als je nu een huishoudelijk apparaat aandoet, bijvoorbeeld een waterkoker, dan kleurt die rood. Ik zal het laten zien.

Hier staat een waterkoker, die doe ik aan, en dan wordt die rood. En hij trilt. Dus nu weet je, dat de waterkoker aan is. Maar wanneer weet je als de waterkoker klaar is? Dat het water aan de kook is? Dan trilt die weer en hij wordt groen.

Heb je suggesties voor Edwin dan kan je hem een email of kijk voor meer informatie op zijn website Edwin de Kuijper

Wij danken Edwin de Kuijper voor de goede lezing.
Tot ziens op de volgende maand,

© Helen Keller Stichting 2018
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy