Verslag bijeenkomsten januari 2023

Zaterdag 14 januari 2023

Het is alweer 2023, het was weer een gezellig drukke bijeenkomst. Goed begin van het nieuw jaar! Op de bar staan oliebollen. Om 12uur komt Hans Dirksen op het podium om het openingswoord te doen.

Mededelingen:
– De nieuwe schrijftolk Gea Duister zal bij HKS-bijeenkomsten komen tolken. Welkom Gea.
– Onze bekende soep-koningin Paula Kwint is sinds kort ook op kantoor aanwezig om Robert te helpen met post en archief opruimen. Het bestuur is erg blij met haar hulp en Paula vindt het ook heel leuk om te doen. Het bestuur heeft haar gevraagd of zij bestuurslid wil worden en ze heeft ja gezegd.
– Donaties kunnen bij Robert worden betaald met pin of contant. Anders ontvang je een acceptgiro thuis.
– Droevige mededeling: Jaap van Domselaar is vorige week overleden, hij is 77 jaar oud geworden. Hij woonde al 13 jaar in de Gelderhorst, hij had suikerziekte en zijn ogen waren heel slecht. Hij is bijgezet in het familiegraf in Driebergen.
– Dit jaar is er geen Champagne om te proosten, toch proosten we met zijn allen op een goed 2023.

Rond 14.00 uur beginnen we met Bingo, als prijs zijn er VVV-bonnen en ook mooie prijzen door een anonieme gift. Meedoen is gratis.

Evert heeft de eerste Bingo prijs! Hij wint een mooi kussen.
Verder worden er nog een mooie sjaal en een tas gewonnen, voordat we pauze houden. Na de pauze spelen we nog even bingo, maar dan zijn er nog prijzen over! Deze worden verdeeld via lootjes trekken. Als alle prijzen zijn verdeeld, wordt er nog wat gekletst en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Tot volgende maand met carnaval! Alaaf!

┬ę Helen Keller Stichting 2018-
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy