Verslag Bijeenkomsten februari 2023

Zaterdag 11 februari 2023

Alaaf! Vandaag vieren we met zijn allen weer Carnaval.
Gelukkig hebben we een lekker zonnetje, geen sneeuw. Iedereen kan veilig naar Rotterdam komen. Om 11 uur komen de eerste mensen al binnen en DJ Hak op de Tak is zijn DJ-tafel aan het opzetten. Sommige mensen zijn weer prachtig verkleed, je kunt wel zien: het is weer carnaval.

Vandaag is Hans Dirksen niet aanwezig dus Harry opent om 12 uur de bijeenkomst. Paula heeft vandaag weer heerlijke soep voor ons gemaakt zoals beloofd! Vandaag gaan we genieten van bruine bonensoep.
Er zijn vandaag ongeveer 30 à 40 mensen, maar als de DJ begint is het meteen gezellig. Gelukkig zijn er ook vandaag weer wat mensen aanwezig die lekker zweten op de dansvloer. Andere mensen blijven lekker zitten en kletsen gezellig met elkaar en genieten ook van de muziek.

Natuurlijk kijken de prins en de prinses in het rond om alle mooie verkleed outfits goed te bekijken, want er moet straks wel een winnaar worden gekozen voor het mooiste kostuum.

De eerste prijs gaat naar Michel Tielbeke.
Hij was prachtig verkleed als Marokkaanse man, in een mooi, donkerblauw soort jurk voor mannen, met wit op de borst. Deze heet djellaba. Hij had ook een klein hoedje in blauw wit, dit heet een fez. Een welverdiende prijs. Natuurlijk ging de winnaar op de foto met onze prins en prinses Carnaval.

Het was weer een geslaagde dag, tot ziens in maart!

© Helen Keller Stichting 2018-
Lid van de World Federation of the Deafblind (WFDB).

Onze website voldoet aan niveau AA van de Europese standaard EN 301 549 en de standaard WCAG 2.0 voor toegankelijkheid.

Bekijk alle inhoud via de sitemap.
disclaimer - privacy